Cabinet de psihoterapie si consiliere psihologica

Cabinetul individual de psihologie Puchea Liliana isi defineste activitatea prin profesionalism, seriozitate si eficienta in abordarea problematicii psihologice si psihopatologice, oferind servicii de consiliere si psihoterapie adaptate nevoilor si specificului fiecarui individ si categoriei de virsta din care face parte(copii, adolescenti, adulti).
Accesibilitatea serviciilor de psihoterapie reprezinta un principiu de baza al activitatii cabinetului .
De asemenea site-ul http://cabinetdepsihoterapiepuchealiliana.blogspot.com/ intregeste activitatea din cabinet oferind articole ce cuprind informatii folositoare cititorilor lui dar si potentialilor pacienti.

Serv
icii oferite
- psihoterapie si consiliere individuala
-dezvoltare şi optimizare personală pentru adulţi, studenţi, adolescenţi şi copii
-evaluare, consiliere si psihoterapie pentru copii si adolescenti
-
psihoterapie si consiliere de cuplu si de familie
-
consiliere pre si post natala

vineri, 20 aprilie 2012

cele 5 limbaje de iubire ale copiilor


Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Ediţia a IV-a
Autor: Gary Chapman, Ross Campbell
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Fiecare copil, ca de altfel fiecare adult, îşi exprimă şi receptează cel mai bine iubirea într‑un limbaj propriu. Oricât de mult ar fi iubiţi de părinţi, copiii nu ştiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important ca părinţii să descopere şi să înveţe principalul limbaj de iubire al copiilor lor.

Prin intermediul unuia dintre cele cinci limbaje de iubire, specific copilului dumneavoastră – timpul acordat, cuvintele de încurajare, darurile, serviciile sau mângâierile fizice –, îi veţi putea transmite în mod eficient şi necondiţionat sentimente de respect, afecţiune şi implicare totală, care vor avea o mare rezonanţă în sufletul său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu